TZOLKINKALENDER - DREAMSPELL    Dreamspell tellingAlle kalenders    TimeTools 2113 met het 21e zegel: FloraInhoudsopgave Rondom de Zegels Klik op één van de vele links!
   > Tonen| > Zegels | > Golven | > Oravante
Blauwe Storm als ZegelGele Zon als Zegel

2 5 J U L I  2 0 2 0 : D A G  B U I T E N  D E  T I J D

26 JULI 2020: EERSTE DAG 13 MANEN KALENDER


Op de Dag Buiten de Tijd, 25 juli 2020 (en mijn verjaardag) is het Witte Spiegel - Toon 1.

Het nieuwe 13 manen jaar start op 26 juli 2020 en dan is het Blauwe Storm - Toon 2 (Blauwe Lunaire Storm). De Blauwe Storm heeft hierbij de Magie van Blauwe Aap als Gids!

Regenboogbrugmeditatie
Traditioneel wordt op 25 juli om 13.20 uur lokale tijd overal ter wereld de regenboogbrug meditatie gedaan. Ik heb hem hieronder gezet. Oefen wat van te voren om in je hart te kunnen zijn en niet in je hoofd.

Voor veel mensen is de regenboog een symbool van Vrede, een symbool van eenheid in mensheid – waar ieder met zijn eigen kleur iets waardevols toevoegt aan het geheel. Maar het is meer. Je kunt om de aarde een regenboog creëren door visualisatie die dat eenheidsbewustzijn bevordert. José Argüelles heeft de regenboogbrug meditatie gemaakt in aanvulling op de profetie van de regenboogkrijgers.
Beide begrippen legt Nicole Zonderhuis uit in deze video.

Activiteiten (mijn selectie) op de
DAG BUITEN DE TIJD


http://forumatf.tilda.ws/global/

THE HARMONIC CONVERGENCE

https://www.facebook.com/HarmonicConvergence2020/videos/207466657264481/

Every year since 1992, July 25 marks the "Day Out of Time", a time to celebreate "Peace through Culture" and "Time is ART!" For this 28th anniversary, this page, Planet Restoration and friends are collaborating with Unify and #THC2020 to produce an online LIVE stream event (9am-4pm PDT) featuring inspiration and information to raise the planetary vibration and amplify regenerative solutions. This broadcast will be FREE and open to ALL. Please register your participation at: https://13months28days.info/doot